Paintball på svensexan

paintball-svensexaPaintball är roligt för de flesta, och efter första gången är det svårt att säga nej när någon föreslår paintball en söndagseftermiddag. Det kan även vara roligt att låta paintball ingå i aktiviteterna för en svensexa, då denna aktivitet som sagt brukar tilltala de flesta. Om man har många i kompisgänget som är väldigt dåliga förlorare kan det dock bli aningen dålig stämning, man får vara uppmärksam så att det inte slutar i något annat än trevlig feststämning. Man vill ju inte gärna att kompisen som ska gifta sig får en svensexa med trist stämning. Ett bra sätt att garantera att detta inte sker är att välja att spela paintball på det sätt som kallas ”kaninjakten”. Då kan man låta brudgummen vara kaninen, vilket innebär att han är ensam i ett lag medan de andra spelar i ett lag emot honom. Kaninen i denna form av paintball spel får ett försprång och är obeväpnad. Många andra menar att detta upplägg lätt spårar ur varför man inte föreslår denna spelform. Detta är naturligtvis upp till sällskapet att bestämma, men det bästa är att välja spelform efter vad ni tror passar ert kompisgäng bäst. Det viktigaste är att alla ska ha roligt tillsammans, och att detta blir ett trevligt minne för livet för främst brudgummen.

Kostymer
För att göra det ännu lite roligare kan man välja att hyra roliga kostymer, vilket gör att ni får er ett gott skratt medan ni spelar paintball. Sumobrottare- kostymer och andra kostymer där man minskar sin rörelsefrihet är vanliga kostymer inom paintball.

After paintball
Många platser erbjuder relax efter paintball vilket kan passa bra för en svensexa innan man ger sig ut i natten på party. Man kan basta och ha det skönt tillsammans, så att man får lite lugn efter adrenalinkicken man får av att spela paintball tillsammans.